Miten jäsenmaksut toimivat ennen 1.4.2020?

Jäsenmaksut toimivat kestotilauksena, joka laskutetaan vuosittain. Jäsenmaksun voi maksaa milloin tahansa kalenterivuoden aikana.

Esimerkki
Antti on ostanut jäsenyyden 1.1.2019 hänen jäsenyytensä on voimassa yhden vuoden ostopäivästä. Jäsenyys uusiutuu automaattisesti 2.1.2020, jos hän ei peruuta jäsenyyttään ennen tätä.

Muutokset jäsenmaksuihin

Jäsenmaksujen kestotilausmalli poistuu käytöstä ja tilalle tulee kertaosto. Jäsenten olemassa olevat kestotilaukset peruutetaan.

Tulevan kauden jäsenmaksujen eräpäivä on 5.5.2020. Olemassa olevien jäsenten käyttäjätunnukset sulkeutuvat 19.5.2020 jos jäsenmaksua ei makseta.

Esimerkki
Antti on maksanut jäsenmaksun 1.4.2020 ja hänen jäsenyytensä on voimassa 19.5.2021 asti. Jos hän ei maksa seuraavaa jäsenmaksua ennen 20.5.2021 hänen jäsenyytensä erääntyy.

Miten jäsenmaksu maksetaan?

Jäsenet maksavat jäsenmaksun täyttämällä lomakkeen maksukorttitietoineen osoitteessa: https://suomenratsastusterapeutit.fi/liity/jasen/

Jos olet jo olemassa oleva jäsen ja sinulla on pääsy jäsenalueelle, pitää sinun kirjautua ensin sisään, koska sähköpostiosoitteesi on jo rekisteröity käyttöön. Kirjautumisen jälkeen lomakkeen tiedot ovat täytetty valmiiksi perustuen aikaisemmin syötettyihin tietoihin. Sinun ei tarvitse syöttää kuin maksutiedot.